Personal

Personal

dilluns, 3 d’octubre del 2011

3etp Camí de Santiago - Nord

Anem per la 3a etp del Camí de Santiago pel Nord.


Marxo des de La Isla fins a Oviedo. De sortida hi ha una mica de lio com sempre. Has de buscar una mica les fletxes, després tot rodat. Una part del Camí segueix per la costa. Després ja començem per camps, fins a Priesca.


Priesca



Més tard el Camí torna a la carretera i a les cruïlles.  Aquí s'ha de decidir si cap a Oviedo o seguir el Camí. La meva idea era fer fins a Oviedo i seguir el Camí Primitiu fins a Santiago.

A Covadonga o Santiago

 Més endavant, a La Parra hi ha altre cruïlla. Ara per Oviedo o per Gijon. 
La Parra

Hi ha un tram de carretera secundaria. Pasem pel costat de St. Juan Evangelista, no cal entrar. Més carretera i un altre cruïlla, ara es per anar per Valdedios.

Congares

Com abans tot carretera. No pasa gaire gent, però és un conyàs. Casi és millor anar amb bicicleta de carretera.

Valdedios

Després d'una pujada per asfalt arribo a Valdedios. Hi ha el festival de les Juventuts del Papa. Tothom et parla amb anglès o francès i em fan fora de males maneres. A més està okupat pels joves i marxo emprenyat. Per variar ara hi ha una pujada de pedres. Al final un tram a peu. Sort que dalt del coll hi ha un bar, La Campa. La Coca-Co.a entra directa. Torno a fer un tram de carretera. Fart de la carretera segueixo ua estona el Camí, paso pel costat d'una ermita per un camí complicat. De fet arribo a peu. L'ermita molt maca.
Paso pel costat d'una via de tren i un campament de gitànos, al poc entro a Oviedo.
Seguir les fletxes és complicat com sempre a les ciutats. Tiro cap a la catedral i puc trobar al final l'alberg. Ens toca dormir uns quants a l'alberg vell, que està prou be.
Oviedo

El 3r track

1 comentari: