Personal

Personal

dimarts, 22 de novembre del 2011

8etp Camí de Santiago - Primitiu 18/agost

Al matí com que no tinc res esmorzo un got d'aigua i palante. Hi ha un tram amb pistes i corrriols. No gaires, en un d'ells trobo una manada de vaques pel Camí, el tram és molt estret i les vaques no s'aturen, acabo dalt d'un mur de pedra seca.




Vaques guaitan la bici
Després de les vaques, passa el pagès damunt del motocultor fumant-se un puro. No crec que l'estrès els soni a res. Faig un tros de corriol i acabo passant un pont i un riu.



Pont romà
Més endavant trobo algun lloc per esmorzar i seguir.
Després passo per una zona molt maca de camps florits, però s'acaben de seguida.





As Seixas
Passo pel costat d'una altre alberg i més pobles. A cap d'ells hi ha bars ni restaurants. Al final i seguint molt be les fletxes arribo a una carretera secundaria. El camí va cap a Melide i just abans trobo un bar i paro a esmorzar. Al bar entra després un noi que va sol i una mica despistat, m'explica una història de seguir el Camí que no va acabar el seu pare.
Enganyat pel seu pare, quin passerell. Només em faltava pagar-li l'entrepà. Sortim i ja es veu Melide al fons.




Alberg de Melide
Un cop enllaço amb el Camí Francès, el mon canvia, està tot ple de gent que camina per on vol, alguna bicicleta que va massa depressa, gossos, gent amb carros i tothom et mira malament. A Melide el poble i tots els bars estan plens de pelegrins. Trobo un lloc per dinar i després torno al Camí. Ara es ja tot el Camí i has de vigilar no enganxar a ningú.



Senyal
Arribo fins a Pedrouzo a bona hora, però com vull anar l'endemà a reparar la bici aviat espero per entrar a Santiago pel matí.





SPP

Bassa fonda

SPP

SPP, el Camí molt maco i emboscat. Ara hi ha pelegrins com bolets

L'alberg és ple i acabo al polisportiu, aquest cop hi ha matalassos i em quedo. Al entrar hi ha un tio dintre d'una porteria dormint i roncant que sembla que tirarà el pavelló a terra. Be, després de la dutxa marxo a voltar pel poble. Una birra que ja l'he guanyat i més tard sopar.
Al final el polisportiu s'omple de gent, italians, espanyols, russos, sud-americans. Els italians fins i tot porten una cafetera.
El penultim track:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada